RUTES GUIADES

OBJECTIUS
Després de molts anys rodant, de la nostra passió hem fet professió.
Amb l’experiència acumulada, et proposem descobrir els boscos de l’àrea de Barcelona, d’allà on coneixem tots els senders, tots els racons i totes les fonts. Gaudiràs de paisatges increïbles i de vistes espectaculars de la ciutat, no t’imagines quin entorn tan espectacular podràs descobrir a un pas de la gran ciutat.

Si ets amant de l’esport i en particular de la bicicleta, i no vols fer la típica visita urbana de Barcelona, necessites un punt d’adrenalina i desconnectar de la gran ciutat, t’organitzem una visita diferent a Barcelona. Endinsa’t en el Parc Natural de la serra de Collserola i descobreix Barcelona des d’un altre punt de vista. Autèntic MTB.

Fem sortides divertides, res a veure amb les rutes típiques; oblida’t de sofrir fent ascensions interminables per pistes, perdent tota l’altitud assolida en tan sols segons, per tornar a ascendir altre cop. Intentem recórrer el màxim de senders, fent el mínim de pistes possible.
Disposem d’infinitat de rutes, amb diferents nivells de dificultat tècnica, adaptant-nos al nivell de cadascú, pensades per a persones acostumades a pedalar, des de les més rodadores fins les més endureres.
 
Oblida’t de les maletes i dels trasllats, res de fer, desfer i refer equipatges; t’acomodes a un hotel i des d’allà surts cada dia en una direcció; com a casa.
 
Som didàctics, et desvetllem els secrets per a aprendre a passar zones tècniques. I si ja domines el tema, som fanàtics de les trialeres. Coneixeràs les millors baixades de Collserola; et detallarem cada punt crític i la millor manera de superar-lo. L’enduro és la nostra passió.

Nosaltres ens encarreguem de tot: lloguer o transfer de la teva bici, allotjament, vehicle per a la recollida de participants i de bicicletes des de Barcelona, guia-acompanyant, assegurança esportiva, avituallament en ruta, ... i tot el que necessitis.
 
Totes les rutes estan parametritzades amb GPS, i podeu consultar tot tipus de detalls com consums calòrics, velocitats mitjanes, ascensos, descensos, etc., però adaptem-les al nivell técnic del grup.

Missio
Nosaltres volem promoure el ciclisme en general, creiem que els valors que ofereix a nivell de conjunt son capitals, ens fa ser millors , ja sigui fisaca i sobretot mentalment.

Visió
Nosaltre volem ser liders en la creacio de espectatives i d'expériences lligades al ciclisme dintre de totes les vertens que ho afaboreixen
 
Valors
Les sortides son en grup, en conjunt, seguim el ritme del mes lent.
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

HOSHINBIKE.COM

Natura en grau màxim.